Порядок звільнення з військової служби Коли я вперше задумався над можливістю звільнення зі служби, то навіть не уявляв, скільки юридичних нюансів може виникнути на цьому шляху. Я пройшов через багато бюрократичних процедур, перш ніж зрозумів, що самотужки з цим не впораюся. Звернувся до «Актум» за рекомендацією товариша, і це було найкраще рішення. Спеціалісти не просто пояснили мені підстави та порядок звільнення з військової служби а й супроводжували мене на кожному етапі. Вони одразу оцінили мою ситуацію, зібрали всі необхідні документи й дуже оперативно підготували звернення. Найважливіше — вони врахували мою категорію як контрактника, пояснили особливості звільнення саме для мого випадку, і все пройшло спокійно та в рамках чинного законодавства. Я дуже вдячний команді «Актум» — завдяки їхній підтримці я вже в цивільному житті й можу планувати майбутнє без постійного очікування та стресу.
top of page
Motorcycle Customisation · Repair Workshop · Detailing · Accident Claims · Merchandise & Lifestyle store

Professional Group
Public·133 members
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page